Home Disclaimer

Disclaimer

We hebben deze website zo zorgvuldig mogelijk in elkaar gezet. Desondanks kunnen er fouten in zijn geslopen, bijvoorbeeld in telefoonnummers, namen en/of adressen. Het is ook mogelijk dat wij ergens onvolledig zijn geweest. Wij achten ons niet aansprakelijk voor de gevolgen van deze eventuele fouten en onvolledigheden.

Voor zover er sprake is van prijzen en/of aanbiedingen op deze website: deze kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen of ingetrokken worden. Aan de prijzen en aanbiedingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Wij gebruiken illustratie/fotomateriaal van ons zelf of van onze leveranciers. 

Op dit materiaal berust copyright. Niets mag door derden op welke manier dan ook worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming.


Als u, ondanks onze zorgvuldigheid, toch bezwaar hebt tegen delen van deze site of eigendomsrechten denkt te hebben op delen van deze site, laat het ons dan weten middels het contactformulier. Wij ondernemen dan zo snel mogelijk actie.

Wilt u weten wat de Algemene Handelsvoorwaarden zijn die door Cosy Corners worden gehanteerd dan kunt u die per email aanvragen.

Cosy Corners is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01144081.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, maak dan gebruik van het e-mail formulier op deze site.

Last Updated (Tuesday, 24 February 2015 09:40)